...

Лорд Импекс е приватна фирма со основна дејност печатење на порцелан, стакло, аркопал, емајл и друго. Традицијата на нашата работа датира од 1994 година. Оттогаш успешно опстојуваме и се развиваме постигнувајќи висок квалитет и прецизност на печатот.
Нашите печатени артикли се еколошки исправни. При изработката на печатот, производите, во зависност од материјалот од кој што се изработени, се печат на температура од 500 до 800oС, што овозможува истите да се користат во прехрамбената индустрија, угостителството и домаќинството.
Важно е да се напомене дека можеме да печатиме практично на било какви форми на артиклите, без разлика дали се тие дел од нашиот асортиман или се по избор на клиентите.
Во своето стопанисување, благодарение на стручниот тим составен од инженери технолози со долгогодишно искуство во керамичката индустрија, Лорд Импекс создаде имиџ на реномирана фирма која ефикасно и навремено ги исполнува очекувањата на своите коминтенти.

Печатење на производи со различна форма, големина и боја

...
Погледнете дел од производите печатени за нашите клиенти

ГАЛЕРИЈА

Понуда на производи од лагер

...

Повеќе од 30 модели на
стаклени и порцелански производи

Погледнете ја нашата галерија со сувенири

СУВЕНИРИ

...
  • Лорд Импекс
  • 16та Македонска бригада
    бр. 18, Скопје
...
  • lordimpeks@t.mk
...
  • +389 2 3173 287