...

печатење на стакло
и порцелан

...

Искуство

Опстојуваме на пазарот
веќе 25 години.
...
...

Врвен квалитет

Печатот се одликува со голема
прецизност и трајност.
...
...

Нетоксични бои

Бои за печатење на производи
кои се во допир со храна.
...

Печатење на производи со различна форма, големина и боја

...
Погледнете дел од производите печатени за нашите клиенти

ГАЛЕРИЈА

Понуда на производи од лагер

...

Повеќе од 30 модели на
стаклени и порцелански производи

Погледнете ја нашата галерија со сувенири

СУВЕНИРИ

...
  • Лорд Импекс
  • 16та Македонска бригада
    бр. 18, Скопје
...
  • lordimpeks@t.mk
...
  • +389 2 3173 287